Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (14 iulie 2023, conform declarațiilor agenților economici)

  Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă  (14 iulie 2023, conform declarațiilor agenților economici) Conform declaraţiilor agenţilor economici cu privire la cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piaţa muncii, la data de 14 iulie 2023 Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)  informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai atractive locuri de muncă.   Realizarea to

   Conform declaraţiilor agenţilor economici cu privire la cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piaţa muncii, la data de 14 iulie 2023 Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)  informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai atractive locuri de muncă.

   Realizarea topului în scopul identificării celor mai bine locuri de muncă plătite a fost efectuată în conformitate cu ofertele şi cerinţele actuale de pe piaţa muncii.

   Compania ZAW ENERGY S.R.L. specializată în sectorul energiei solare din or. Ştefan-Vodă oferă pentru poziţia de montajist (montarea centralelor fotovoltaice) o remunerare salarială de 20-50 mii lei. Angajatorul solicită faţă de persoanele cointeresate să aplice pentru locul de muncă oferit, să aibă cunoştinţe în domeniul solicitat, experienţă şi inclusiv cunoaşterea limbii române şi ruse.

   Compania  S.C. ESPERANZA S.R.L. din mun. Chişinău oferă un salariu de 22-25 mii de lei pentru poziţia de director (șef)/directoare (șefă) magazin. Candidatul potrivit pentru această funcţie demonstrează capacităţi bune la gestionarea şi monitorizarea magazinului, la fel şi cunoştinţe ale limbilor rusă şi engleză.

   Clasamentul topului continuă cu ofertele locurilor de muncă pentru poziţia de: manager (șef/șefă) operaţiuni de date a companiei AYIRIA S.R.L. din mun. Chişinău, cât şi pentru poziţia de asistent/asistentă manager COMITETULUI INTERNAȚIONAL AL CRUCII ROȘII din mun. Chişinău (20-25 mii lei).

   Mai multe companii din mun. Chişinău oferă salarii de până la 25 mii lei: DANSICONS S.R.L. pentru poziţiile de dulgher/dulgheriță şi sudor/sudoriță, UNIT CALL S.R.L. pentru poziţia de operator/operatoare call center, iar AGROSFERA-BM S.R.L. din mun. Ungheni pentru poziţia de conducător/conducătoare auto.

   Compania S.C. DROMAS-CONS S.R.L. din mun. Chişinău oferă o remunerare salarială de 20-24 mii lei pentru poziţia de şef/șefă coloană auto iar compania ONUR TAAHHUT TAŞIMACILIK INŞAAT TICARET VE SANAYI S.R.L. din or. Teleneşti oferă aceeaşi remunerare salarială pentru poziţia de diriginte/dirigintă de șantier în construcții.  

   Mai multe locuri de muncă vacante din domeniul industriei sunt oferite de către compania GRANBUDSERVICE S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţiile de: sudor/sudoriță, lăcătuş-montator în construcții și montarea structurilor metalice, betonist/betonistă, muncitor auxiliar/muncitoare auxiliară, plata salarială ajungând până la 20 mii lei.

   Cele mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţia de cusător/cusătoreasă (cusătoare) în industria uşoară oferă compania Î.C.S. LEAR CORPORATION S.R.L. din mun. Ungheni pentru o remunerare salarială de 8500-15000 lei.

   Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

   Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.