Rezultatele Târgul on-line al locurilor de muncă „Locuri de muncă în Moldova”, ediția a XXI-a

În perioada 22-28 mai 2023 s-a desfășurat Târgul on-line al locurilor de muncă „Locuri de muncă în Moldova”, ediția a XXI-a.

La eveniment au participat peste 150 agenți economici din 33 de raioane, care au oferit circa 3800 locuri de muncă vacante din diverse domenii: activităţi de cazare şi alimentaţie publică , comerț cu ridicata și cu amănuntul , transport şi depozitare , industria ușoară , administrație publică şi apărare, medicină, construcții etc.

 Pentru cetățeni ucraineni au fost disponibile peste 1400 locuri de muncă vacante, pentru studenți peste 1250 locuri, pentru persoane cu dizabilități au fost oferite circa 1000, iar pentru persoane care au atins vârsta de pensionare- peste 700 locuri de muncă vacante.

Pe parcursul  perioadei în care s-a desfășurat Târgul on-line, platforma www.e-angajare.md a fost accesată de peste 75000 ori. Evenimentul a interesat circa 2130 de utilizatori, fiind accesat din mai multe țări: Republica Moldova, Germania, Franţa, România, Italia, Rusia, Marea Britanie, Turcia, Polonia şi Belgia.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au expediat CV-uri, aplicând pentru locurile de muncă interesate.