Agenția Cahul organizează licitație publică pentru achiziționarea serviciilor de formare profesională a șomerilor pentru a. 2013

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca a mun. Cahul organizează Licitaţia publică nr. 2075/12 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2013. Serviciile de formare profesională au o importanţă deosebită pe piaţa muncii şi realizarea acestora contribuie la îmbunătăţirii calităţii forţei de munca şi sporirea şanselor de angajare a şomerilor .

Pentru realizarea acestei activităţi sunt invitate instituţiile de învățământ publice şi private din r. Cahul pentru participarea la concursul de prestare a serviciilor de formare profesională a şomerilor, cu termen de instruire de scurtă durată (până la 9 luni).

La concurs pot participa instituţiile de învățământ abilitate cu dreptul de a întreprinde activităţi de învățământ pentru adulţi (cursuri) la profesii/meserii, care au bază tehnică materială şi satisfac necesităţile şi cerinţele legislaţiei în vigoare.

Documente pentru participarea la licitaţie sunt gratuite şi sunt plasate pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Munca.

Licitaţia publică va avea loc la data de 30 noiembrie  2012 la ora 11.00 în sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Munca a r. Cahul.

Oferta instituţiilor de învăţământ urmează a fi prezentată la AOFM r. Cahul întru-n plic sigilat cu aplicarea ştampilei instituţiei de învățământ până la 30 noiembrie  2012, ora 11.00.

Vă aşteptăm să participaţi activ la concurs şi să realizăm în parteneriat politica statului în domeniul ocupării forţei de munca!

 

Găsiți aici atașate documentele pentru participare la licitație...

Licitația publică 2075/12