Anunț privind organizarea Târgului locurilor de muncă în cadrul Expoziției Fabricat în Moldova, ediția a XIV-a

         Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM),  va organiza,  în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a municipiului Chișinău, Târgul locurilor de munca în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Expoziției „Fabricat în Moldova”, în perioada 28 ianuarie-1 februarie 2015, în incinta Centrului  Expozițional Moldexpo. 
    Pe parcursul desfăşurării Târgului locurilor de munca vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale cu oportunităţi de carieră pentru diferite categorii sociale: şomeri, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de munca, candidaţi cu experienţă, tineri specialişti sau cei care nu deţin o calificare.
   Pe platoul târgului vor fi amplasate posturile de auto-informare electronică, care vor oferi vizitatorilor acces rapid la informaţia despre locurile de munca libere şi agenţii economici care le oferă, cadrul legislativ şi normativ ce ţine de ocuparea forţei de  munca, precum şi diverse informaţii din domeniul pieţei muncii.
Sunteți invitați în perioada 28 ianuarie – 01 februarie  2015 la Centrul Internațional Expozițional Moldexpo, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1, Pavilionul Central
Program: 10.00-18.00