Anunţ privind organizarea Târgului on-line „Locuri de muncă în domeniul comerţului”

În perioada 23-28 septembrie 2015, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca va desfășura Târgul on-line al locurilor de munca, ediția a VII-a, cu genericul „Locuri de munca în domeniul comerţului”.
 
Târgul on-line „Locuri de munca în domeniul comerţului”  va fi disponibil pe www.e-angajare.md și va oferi doritorilor  șansa să cunoască ofertele de munca din domeniul comerţului. Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, din orice colț al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de munca vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de munca dorită.
 
Angajatorii, care dispun de oferte de munca în domeniul comerțului și doresc să participe la Târgul on-line în perioada 23-28 septembrie 2015 sunt rugați să contacteze cea mai apropiată Agenție pentru Ocuparea Forței de Munca. Datele de contact ale agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de munca pot fi găsite pe     site-ul: http://anofm.md/network/agency.
 
De la începutul anului 2015, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca a desfăşurat alte două ediţii ale târgului on-line: „Cariere în construcții” (26-31 martie 2015) şi „Locuri de munca pentru Tineret” (28 mai-1 iunie 2015).
 
Informăm, că Târgul on-line „Locuri de munca în domeniul comerţului” va debuta cu organizarea la 23 septembrie 2015 de către Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a mun. Chișinău a Târgului locurilor de munca, care se va desfășura la sediul Agenției (Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 90). Târgul va găzdui angajatori care vor oferta locuri de munca în domeniul comerțului.
 
Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate, rugăm să contactați gratuit Centrul de Apel - Piața Muncii la nr. 080001000, de luni până vineri, intervalul orelor 8.30 - 15.30.