Atelierul de lucru internațional “Îmbunătățirea abordărilor de anticipare a competențelor în era datelor digitale și industriei 4.0”, organizat de Fundația Europeană de Educație (ETF), care se desfașoară la Dublin, Irlanda.

În perioada 27-28 septembrie 2018, colaboratorii ANOFM participă la Atelierul de lucru internațional “Îmbunătățirea abordărilor de anticipare a competențelor în era datelor digitale și industriei 4.0”, organizat de Fundația Europeană de Educație (ETF), care se desfașoară la Dublin, Irlanda.
Atelierul tematic a Platformei Parteneriatului Estic 4 pentru 2017 – 2020 întrunește reprezentanții din cadrul Ministerelor Muncii și Protecției Sociale, Ministerelor Educației, Ministerelor Economiei, Birourilor Nationale de Statistică, domeniilor de cercetare și instruire din Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina. 6 ateliere tematice s-au desfășurat în iunie 2014 (Torino), iunie 2015 (Helsinki), noiembrie 2015 (Paris), iunie 2016 (Maastricht), noiembrie 2016 (Praga) și iunie 2017 (Riga).
Subiectul discuțiilor în cadrul atelierelor tematice ține de practica anticipării abilităților în Uniunea Europeana și îmbunătățirea anticipării abilităților în țările participante la atelierele menționate. Evenimentul este realizat cu suportul Comisiei Europene.