În atenția furnizorilor și prestatorilor de servicii de formare profesională - Licitația publică privind achiziționarea serviciilor de formare profesională a șomerilor

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca a mun. Chişinău organizează Licitaţia publică 2013/12 din   28.11.2012   privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2013. Serviciile de formare profesională au o importanţă deosebită pe piaţa muncii şi realizarea acestora contribuie la îmbunătăţirii calităţii forţei de munca şi sporirea şanselor de angajare a şomerilor .
Pentru realizarea acestei activităţi sunt invitate instituţiile de învățământ publice şi private din municipiul Chişinău pentru participarea la concursul de prestare a serviciilor de formare profesională a şomerilor, cu termen de instruire de scurtă durată (până la 9 luni).
La concurs pot participa instituţiile de învățământ abilitate cu dreptul de a întreprinde activităţi de învățământ pentru adulţi (cursuri) la profesii/meserii, care au bază tehnică materială şi satisfac necesităţile şi cerinţele legislaţiei în vigoare.
Licitaţia publică va avea loc la data de 28 noiembrie  2012 la ora 11.00 în sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Munca a municipiului  Chişinău.
Oferta instituţiilor de învăţământ urrnează a fi prezentată la AOFM Chişinău întru-n plic sigilat cu aplicarea ştampilei instituţiei de învățământ până la 28 noiembrie  2012, ora 11.00.
Vă aşteptăm să participaţi activ la concurs şi să realizăm în parteneriat politica statului în domeniul ocupării forţei de munca !
Gasiți aici  Documente pentru participarea la licitaţie...