Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Chişinău organizează Licitaţia publică privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2014

În atenția furnizorilor și prestatorilor de servicii de formare profesională - Licitația publică privind achiziționarea serviciilor de formare profesională a șomerilor

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca a mun. Chişinău organizează Licitaţia publică  nr.1611/13   privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2014.
Pentru realizarea acestei activităţi sunt invitate instituţiile de învățământ publice şi private din municipiul Chişinău pentru participarea la concursul de prestare a serviciilor de formare profesională a şomerilor, cu termen de instruire de scurtă durată (până la 9 luni).
La concurs pot participa instituţiile de învățământ abilitate cu dreptul de a întreprinde activităţi de învățământ pentru adulţi (cursuri) la profesii/meserii, care au bază tehnică materială şi satisfac necesităţile şi cerinţele legislaţiei în vigoare.
Licitaţia publică va avea loc la data de 20 noiembrie  2013 la ora 10.00  în sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Munca a municipiului  Chişinău.
Oferta instituţiilor de învăţământ urmează a fi prezentată la AOFM Chişinău întru-n plic sigilat cu aplicarea ştampilei instituţiei de învățământ până la 20 noiembrie  2013 inclusiv, ora 10.00.

Vă aşteptăm să participaţi activ la concurs şi să realizăm în parteneriat politica statului în domeniul ocupării forţei de munca !

Gasiți aici  documente pentru participarea la licitaţie...