Colindele și clinchetul de clopoței ne îndeamnă să păstram gânduri bune și sufletul curat, să ne bucurăm de această lumină și căldură alături de cei dragi

Stimaţi colegi şi parteneri ai pieţei forţei de munca,

In pragul sărbătorilor de iarnă, când colindul îşi porneşte drumul său de belşug, vărsând lumină în suflet pentru clipa cea de taină a nopţii de Crăciun, Va adresez în numele conducerii Agenției Nationale calde și sincere urări de bine, sănătate şi împlinire.

Sărbătorile de iarnă oferă prilejul de a mulţumi tuturor pentru munca depusă pe parcursul întregului an. Orice succes atins de Agenţia Naţională şi structurile sale din subordine a fost posibil doar graţie dedicației și aportului angajaţilor la îndeplinirea obiectivelor propuse. Totodată, acesta este şi rezultatul susţinerii şi colaborării cu partenerii pieţei forţei de munca. Sunt multe acţiuni pe care le-am desfăşurat cu succes în comun și am convingerea că în anul care vine punctele de reper vor rămâne a fi competența, solidaritatea și valorile de prosperare.

Vreau să mulţumesc pentru colaborare membrilor Consiliului de administraţiei al Agenţiei Naţionale, partenerilor, angajatorilor, tuturor instituțiilor care au cooperat cu agenţiile teritoriale pentru contribuţia adusă la plasarea în câmpul muncii a persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca.

La cumpănă de ani lumina sfântă din noaptea de Crăciun să ne dăruiască căldură în suflet şi în casă, să ne umple inima de pace şi linişte, să ne dea putere de munca pentru realizarea deplină a viselor, să ne aducă sănătate, prosperitate și mai multe prilejuri de a ne bucura de viață.

Sărbători fericite,

La Mulți Ani!

Ion Holban, Director ANOFM