Zilele Diasporei desfăşurate în premieră la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă

Zilele Diasporei desfăşurate în premieră la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca şi în cadrul structurilor sale teritoriale, 28 – 30 august 2014
Cetăţenii moldoveni din străinătate sunt invitaţi să participe la evenimentele desfăşurate în cadrul Zilelor Diasporei în perioada 28 – 30 august 2014.
În context, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca îşi va deschide larg uşile pentru cetăţenii Republicii Moldova pe 28 august 2014. Pe parcursul a 3 ore (1000 – 1300) conducerea Agenţiei Naţionale va fi gazdă pentru vizitatori şi va răspunde la întrebările adresate. 
În cadrul evenimentului reprezentanţii Diasporei, precum şi cetăţenii reîntorşi de peste hotare vor avea şansa de a se familiariza cu serviciile prestate pe piaţa muncii, instrumentele de informare şi recrutare electronică gestionate de Agenţie, dar şi alte detalii din activitatea Serviciului public de ocupare din Republica Moldova.
Cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Naţionale, mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri 1, et. 6, sala de şedinţe.
În paralel, Ziua uşilor deschise se va desfăşura şi în cadrul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de munca (adresele şi informaţiile de contact pot fi accesate pe site-ul www.anofm.md la compartimentul „Contacte /Lista agenţiilor teritoriale”).
La 29 august 2014 Agenţia Naţională în comun cu Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca a mun. Chişinău va participa la Târgul informaţional al proiectelor şi serviciilor, unde va promova serviciile prestate pe piaţa muncii şi va acorda informaţii referitor la piaţa forţei de munca din Republica Moldova cetăţenilor reîntorşi. Târgul informaţional se va desfăşura în Scuarul Porţilor Sfinte cu începere de la ora 1000.
În cadrul evenimentelor desfăşurate, cetăţenii vor avea şansa de a cunoaşte care sunt cele mai plătite locuri de munca pe piaţa muncii la moment, accesând Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de munca vacante înregistrate în baza de date a Agenţiei Naţionale(conform declaraţiilor agenţilor economici).