Anunț privind desfășurarea Tîrgului on-line al locurilor de muncă, „Locuri de muncă în Moldova”, 07-17 iunie 2021

            Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), invită agenții economici și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă la Tîrgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XIX-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova” (disponibil pe platforma www.e-angajare.md), care se va desfășura în perioada 07-17 iunie 2021.

Invităm angajatorii să participe la acest tîrg, unde veți avea posibilitatea să selectați persoane potrivite pentru activitatea desfășurată. Data limită de înaintare a solicitărilor este 25 mai 2021.

Dacă sunteți persoană aflată în căutarea unui loc de muncă veți avea posibilitatea de a aplica direct pentru ofertele vacante propuse de angajatorii care solicită forță de muncă.

Tîrgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui tîrg de locuri de muncă tradițional, care va putea fi accesat la adresa web: www.e-angajare.md.

Pentru mai multă informație, Vă rugăm să contactați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM): https://anofm.md/ro/subdiviziuni sau Centrul de apel al ANOFM 080001000 (luni-vineri, orele 07:30-16:00).