INVITAŢIE ÎN ATENŢIA AGENŢILOR ECONOMICI



INVITAŢIE ÎN ATENŢIA AGENŢILOR ECONOMICI





Ref: Primul Târg al locurilor de munca din Moldova, destinat moldovenilor din Germania





Serviciul Public de Ocupare a Forţei de Munca din Germania       Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca din Republica Moldova (ANOFM)



în colaborare cu Centrul Internaţional pentru Migraţie având suportul Ambasadei Germanei în Moldova, Diasporei Moldovenilor în Germania, Institutului Leipzig din Moldova şi a Agenţiei Publice Suedeze de Ocupare a Forţei de Munca (SPES) vă invită sa participaţi pe data de 21 noiembrie, în Berlin, Germania la prima ediţie a Târgului locurilor de munca destinat cetăţenilor moldoveni care doresc să revină în ţară.





Agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în Republica Moldova şi sînt interesaţi să atragă forţa de munca calificată de peste hotare, cetaţenii moldoveni  cu dorinţă de a se întoarce acasă – sunt invitaţi să contacteze SPES sau ANOFM pentru informaţii adiţionale.





Organizatorii oferă agenţilor economici  în cadrul Târgului de munca de la Berlin în regim de gratuitate spaţiu dotat tehnic pentru promovarea propriei companii şi prezentarea locurilor de munca disponibile pentru cetăţenii moldoveni.





Târgul va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, între orele 10:00 - 16:00, în incinta Centrului Francez din Berlin ( Müllerstraße 74, 13349 Berlin Wedding ), în cadrul căruia cazarea poate fi asigurată de asemenea, cu reduceri de preţuri esenţiale.





Agenţii economici se pot înscrie pe lista companiilor doritoare de a însoţi echipa organizatoare în Germania, până vineri, 30 octombrie, a.c. De la doritorii de a participa se solicită informaţia cu privire la denumirea locurilor de munca vacante, care vor fi propuse în cadrul Tîrgului, numărul lor şi unele cerinţe de ocupare a lor. Informa ţ ia este publicată pe site-l proiectului www.legal-in.eu şi a ANOFM www.anofm.md





Pentru informaţii suplimentare, contactaţi Agenţia Publică Suedeză de Ocupare a Forţei de Munca (SPES) la tel. : (22) 21 31 42 sau +37368922001; e-mail: mariana.coda@legal-in.eu, persoan ă de contact: Mariana Coda şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca la tel (22) 28 76 19, e-mail:valentina.lungu @ anofm.gov.md





Informaţie cu privire la oferta locurilor de munca vacante ce urmează a fi propuse în cadrul Tîrgului locurilor de munca organiazat la Berlin, Germania la 21 noiembrie 2009



 



 



















Nr. de     ord



Denumirea locului de munca     vacant, calificarea



Numărul de    unităţi



Salariul (min-max))