Activităţi în teritoriu...

La 28 mai curent Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca din Făleşti în comun cu Asociaţia Femeilor de Afaceri au organizat la gimnaziul de tip internat din oraş un seminar-training cu tema „Angajarea în câmpul muncii”, activitate la care au participat absolvenţii claselor a noua.



Pe parcursul seminarului-training Elena Bordianu, formator al asociaţiei menţionate mai sus, a venit cu informaţii ample referitor la instrumentele de căutare a unui loc de munca şi la cele mai eficiente metode de identificare a lui.



Totodată tinerilor li s-au explicat care sunt paşii de completare a unui CV, în ce cazuri este nevoie de o scrisoare de intenţie şi cum urmează să te prezinţi la un interviu de angajare.



Pentru a-şi dezvolta abilităţile de comunicare, tinerii au fost instruiţi în grup şi individual. Asimilarea informaţiei a fost testată prin susţinerea unui interviu de angajare în faţa grupului.



La finele instruirii participanţii au a făcut concluzii despre cele învăţate, referindu-se la modulele cele mai interesante, cât şi la temele pe care ar dori să le dezbată în cadrul altor seminare.