Ziua Ușilor Deschise la Ministerul Muncii și Protecției Sociale

1

     Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a participat astăzi, 30.05.2024 la Ziua ușilor deschise, eveniment organizat de Ministerul Muncii și Protecţiei Sociale al Republicii Moldova.

    La dispoziția vizitatorilor au fost prezenți specialiști din cadrul Ministerului, precum și din subordinea acestuia: Agenția Națională de Aistență Socială și Inspecția Muncii.

    Oaspeții au avut posibilitatea să discute cu reprezentanții Ministerului despre orice subiect de interes, precum și să viziteze incinta Ministerului, birourile specialiștilor.

    Astfel, cetățenii au aflat mai multe informații despre serviciile și măsurile de protecție socială gestionate de Minister.

    La eveniment au participat cetățeni de toate vîrstele: tineri, care au manifestat interes față de măsurile și serviciile oferite de către Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă și persoane vîrstnice care au primit răspuns de la specialiștii Ministerului la diverse întrebări privind ajutorul social și alte măsuri de protecție socială a populației.