ANOFM a participat la Conferința Națională a Industriei Ospitalității – Hospitality Next Level, ediția I

Prima conferință pentru Industria HoReCa, desfășurată în Republica Moldova a avut loc astăzi, 16 mai, cu genericul  „Conferința Națională a Industriei Ospitalității – Hospitality Next Level, Ediția I”. Evenimentul este creat pentru a oferi idei de dezvoltare a sectorului și pentru a crea un dialog constructiv despre tendințe, oportunități și perspective.

Alături de invitați și experți, care au venit cu idei inovatoare și sfaturi de creștere a unei afaceri, dna Raisa Dogaru, directoare a vorbit despre rolul ANOFM în pregătirea forței de muncă, disponibilă pe piața muncii și cum ajutam angajatorii din acest domeniu la selectarea forței de muncă. „Cu încredere cred că toți actorii pot face mai multe pentru a dezvolta acest sector, care poate atrage turiștii. ANOFM este deschisa spre conlucrare și parteneriate”, a menționat dna Dogaru.

Evenimentul a fost structurat în patru Paneluri: Dezvoltarea industriei HoReCa în pas cu timpurile; Transformarea industriei Ospitalității: politici și inovații pentru creștere și sustenabilitate; Tendințe și analiză în industria Ospitalității: Republica Moldova vs Internațional; Entuziasm de antreprenor în industria HoReCa, investiții și istorii de success

Organizatorul evenimentului, este Asociația Măr, o organizație ce reprezintă o comunitate a oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa, având drept scop promovarea și protejarea intereselor economice, tehnice și juridice ale membrilor săi în raport cu instituțiile statului încercând să consolideze dialogul între sectorul privat și cel public, implicându-se în promovarea celor mai importante politici publice în vederea dezvoltării mediului de afaceri din industria HoReCa din Republica Moldova.