Târgurile locurilor de muncă și meșteșugărit la Anenii Noi și Ialoveni

 Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) în parteneriat cu HEKS/EPER Moldova organizează Târgul locurilor de muncă și meșteșugărit în localitățile Anenii Noi și Ialoveni. Evenimentele vor avea loc la data de 12 aprilie 2024 și, respectiv, la data de 19 aprilie 2024 între orele 10:00 - 14:00.

La Târgul locurilor de muncă vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale cu oferte pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe direcția de activitate, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie. De asemenea, vor fi organizate târguri de meșteșugărit unde vor fi expuse spre vânzare produse artizanale create de băștinași, dar și de refugiați în Republica Moldova.

În cadrul evenimentelor vor fi organizate sesiuni de dialog cu antreprenori locali privind Crearea unei afaceri în Republica Moldova, organizate de echipa HEKS/EPER Moldova.

Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șansa să obțină informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri, etc.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, contactați gratuit Centrul de apel al ANOFM  0 8000 1000, de luni până vineri, intervalul orelor 8:00 - 17:00.

 

De asemenea, persoanele interesate sunt îndemnate să apeleze echipa HEKS/EPER Moldova pentru mai multe detalii: Silvia Bogonovschi: 061 016 446

Această activitate este organizată în cadrul proiectului „Creșterea Rezilienței prin Angajare și Coeziune Socială”, implementat de Helvetas în parteneriat cu HEKS/EPER Moldova, cu sprijinul Elveției.