La mulţi ani dnei Raisa DOGARU, Directoare ANOFM, cu ocazia jubileului de 60 ani!

Multstimată Doamnă Raisa Dogaru,

            Cu ocazia aniversării a 60 de ani – un jubileu frumos și nobil, echipa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Vă adresează felicitări cordiale şi sincere urări de sănătate, fericire și bunăstare.

Pe tot parcursul activităţii desfășurate, Dvs daţi dovadă de abilități manageriale deosebite, un potenţial de muncă extraordinar, manifestând înaltă măiestrie, calităţi umane bogate, dăruire de sine, devotament și ținem să remarcăm abnegaţia cu care Vă dedicați sarcinilor majore plasate spre realizare.

Se spune că menirea oricărui om pe pământ este să lase după sine urme frumoase! Dumneavoastră prin tot ce realizați zi de zi, semănați fapte bune, remarcabile  și demne de urmat.

Cu acest prilej, Vă aducem adânca noastră recunoştinţă, dorindu-Vă noi realizări şi satisfacţii sufleteşti pentru munca pe care o depuneţi, oră de oră, zi de zi cu atâta nobleţe şi dăruire.

Fie ca această onorabilă vârstă de 60 de ani să vă aducă în dar multă bucurie, optimism și forțe noi! Să aveți minim 60 de motive de a zâmbi zilnic și de a fi fericită. Să fiți înconjurată de multă dragoste, voie bună și de oameni minunați.

Vă apreciem şi vă mulţumim pentru munca asiduă, pentru dăruire, pentru tot ce realizaţi în cadrul ANOFM!

LA MULȚI ANI!

Cu stimă, respect şi gratitudine,

colectivul ANOFM