Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 februarie 2024, conform declarațiilor agenților economici)

Topul

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 februarie 2024, conform declarațiilor agenților economici.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante a fost realizat în conformitate cu ofertele şi cerinţele pieţii muncii.  Astfel, au fost selectate şi plasate cele mai bine plătite locuri de muncă conform clasamentului datelor în descreştere.

COCA COLA ÎMBUTELIERE CHIŞINĂU SRL oferă pentru poziţia de formator /formatoare un salariu de până la 50000 lei. Specialistul va fi responsabil de organizarea trainingurilor care vor motiva angajaţii companiei şi vor amplifica nivelul de dezvoltare a acestora.

Compania OZKA CONSTRUCTION SRL din or. Hînceşti oferă pentru poziţia de specialist /specialistă în construcții o remunerare salarială de până la 45000 lei. Cerinţele angajatorului faţă de persoanele cointeresate să aplice sunt atribuite domeniului verificării materialelor prelevate de pe şantier /teren. Compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de: maistru mecanic, maistru în construcția de drumuri, strungar /strungăriță în prelucrarea metalelor, fasonator/fasonatoare piese şi construcţii din beton, finisor/finisoare terasamente, conducător/conducătoare încărcător, macaragiu/macaragiţă pentru o remunerare salarială de 26600 – 45000 lei.

ROMPETROL MOLDOVA SA din Mun. Chişinău este în căutare de manager în sisteme de management, pentru care se oferă un  salariu de 25000 lei. Candidatul trebuie să cunoască limba engleză şi limba rusă, le fel experienţa în domeniu este obligatorie.

Compania AYIRIA SRL din mun. Chişinău angajează un manager (şef/şefă) operaţiuni de date care va primi remunerare de 25000 lei. Candidatul perfect trebuie să cunoască limba franceză.

SECŢIA PENTRU STATISTICĂ din or. Cimişlia  a Biroul de statistică, angajează 59 de operator /operatoare de interviuri pentru sondaje sociologice. Candidaţii vor efectua recensămîntul populaţiei. Pentru asta vor fi remuneraţi cu până la 23000 lei.

Compania AUTOCAPITAL MDV SRL şi SAVTELS SRL din mun. Chişinău oferă o remunerare salarială de 20000 lei pentru poziţia de administrator /administratoare fond de investiţii şi diriginte /dirigintă de şantier în construcţii

Cele mai plătite locuri de muncă, sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizita
ți subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contacta
ți Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                           
- accesa
ți portalul www.angajat.md.