Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (18 decembrie 2023, conform declarațiilor agenților economici)

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 18 decembrie 2023, conform declarațiilor agenților economici.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante a fost realizat în conformitate cu ofertele şi cerinţele pieţii muncii.  Astfel, au fost selectate şi plasate cele mai bine plătite locuri de muncă conform clasamentului datelor în descreştere.

Compania OZKA CONSTRUCTION SRL din or. Hînceşti oferă pentru poziţia de geodez-şef/geodeză-șefă în construcții o remunerare salarială de 67725 – 70000 lei. Cerinţele angajatorului faţă de persoanele cointeresate să aplice sunt atribuite domeniului verificării documentelor geodezice şi a parametrilor geometrici. Compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de: strungar/strungăriță în prelucrarea metalelor, maistru în construcția de drumuri, lăcătuş la repararea maşinilor rutiere, lăcătuş-electrician automobile şi acumulatoare, maşinist/mașinistă la autogreder, excavatorist/excavatoristă, finisor/finisoare terasamente, pentru o remunerare salarială de 26600 – 45000 lei.

Compania ISIGHT PARTNERS SRL din mun. Chişinău oferă pentru poziţia de coordonator/coordonatoare programe de dezvoltare o remunerare salarială de 20000 - 60000 lei. Persoanele cointeresate să aplice pentru această poziţie demonstrează cunoştinţe şi abilităţi de gestionare în domeniul proiectelor internaţionale printr-o asigurare eficientă de comunicare cu potenţiale organizaţii internaţionale. Una dintre cerinţele angajatorului este cunoaşterea limbii engleze, franceze şi spaniole.

INDPRODCOM SRL oferă o remunerare salarială de 45000 – 51000 lei pentru poziţia de inginer proiectant/ingineră proiectantă în construcţii. Angajatul va avea rolul de a crea şi monitoriza proiectele din domeniul construcţiilor civile.

Compania AYIRIA SRL din mun. Chişinău angajează un manager (şef/şefă) operaţiuni de date care va primi remunerare de 25000 lei. Candidatul perfect trebuie să cunoască limba franceză.

Comitetul Internaţional al Crucii Roşii în Moldova oferă 22000 lei pentru un psiholog/psiholoagă care va implementa activităţi de sănătate mintală şi va reglementa programele stabilite la nivel internaţional. La fel, comitetul angajează un şef/şefă în domeniul comunicării care va ridica un salariu de 20000 lei.

Informăm că la data de 18 decembrie în Sistemul informaţional gestionat de ANOFM sunt înregistrate 9744 de locuri de muncă vacante. Locurile de muncă declarate sunt diverse, cele mai multe fiind: tehnicieni/tehniciene, maiștri și alți specialiști asimilați/alte specialiste asimilate, specialiști/specialiste în diverse domenii de activitate, specialiști/specialiste în instituțiile publice, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.