ANOFM a participat la ședința Grupului Național de Coordonare din Moldova, în cadrul programului Uniunii Europene EU4Youth, Faza III

La data de 04 decembrie curent reprezentanții Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă au participat la ședința Grupului Național de Coordonare din Moldova, în parteneriat cu programul Uniunii Europene EU4Youth, Faza III - Angajarea forței de muncă și antreprenoriatul în rândul tinerilor.

 Scopul ședinței a fost întâlnirea cu structurile de co-management care vor implementa inițiativele de tip Garanție de Tineret în mun. Chișinău, precum și cu organizațiile beneficiare ale Granturilor EU4Youth. Totodată, au fost analizate aspectele ce țin de dezvoltarea culturii antreprenoriale în școli, îmbunătățirea vizibilității și accesibilității serviciilor ANOFM de orientare în carieră pentru tineri și implicarea antreprenorilor în formarea tinerilor.

Programul EU4Youth faza III 2022-2025 „Ocuparea și Antreprenoriatul în rândul Tinerilor” a fost organizat de Agenția Centrală de Management al Proiectelor în țările Parteneriatului Estic care vine să sprijine dezvoltarea capitalului uman și să pună în aplicare politicile active pe piața muncii din Republica Moldova.