Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 august 2023, conform declarațiilor agenților economici)

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piaţa muncii la data de 15 august 2023, conform declaraţiilor agenţilor economici.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă a fost realizat în conformitate cu ofertele şi cerinţele pieţii muncii.

Cel mai plătit loc de muncă este oferit de compania FUSION CONSULTING S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de programator/programatoare în schimbul unei remunerări salariale de până la 100000 lei. Angajatorul solicită faţă de persoanele cointeresate cunoştinţe practice în domeniul dezvoltării aplicaţiilor CMS cu caracteristici tehnico-economice ale sistemelor de operare, cu un program de muncă de la orele 10:00-18:00.

Compania OZKA CONSTRUCTION S.R.L. din or. Hânceşti oferă pentru poziţia de geodez-şef/geodeză-șefă în construcții o remunerare salarială de 67725 lei – 70000 lei. Cunoştinţele solicitate de angajator faţă de persoanele cointeresate să aplice pentru locul de muncă oferit sunt atribuite domeniului verificării documentelor geodezice şi a parametrilor geometrici.

Mai multe companii din mun. Chişinău oferă salarii de până la 40000 lei: BC MOLDINDCONBANK S.A. pentru poziţia de şef/șefă direcţie, ISIGHT PARTNERS S.R.L. pentru poziţia de programator/programatoare, USEFUL SOFTWARE S.R.L. pentru poziţia de specialist/specialistă în domeniul proiectării asistate pe calculator şi MARCODOR S.R.L. pentru poziţia de dezvoltator software.         

Remunerări salariale (20000 lei – 25000 lei)  oferă următoarele companii din mun. Chişinău: AYIRIA S.R.L. pentru poziţia de manager (șef/șefă) şi BC MOLDINDCONBANK S.A. pentru poziţiile de dezvoltator software/ analist/analistă software.

Cele mai multe locuri de muncă vacante în domeniul telecomunicaţiei sunt oferite de compania ICS"TOP SHOP STUDIOMODERNA" S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de operator/operatoare call center pentru o remunerare salarială de 4210 lei – 20000 lei.

Locuri de muncă vacante în domeniul transportului sunt oferite de ÎNTREPRINDEREA MUNICIPALĂ REGIA TRANSPORT ELECTRIC PARCUL DE TROLEIBUZE NR. 3 din mun. Chişinău pentru poziţia de conducător/conducătoare de troleibuz, remunerarea salarială fiind de 12000 lei – 18000 lei.

Cele mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţia de cusător/cusătoreasă (cusătoare) în industria uşoară oferă compania Î.C.S. LEAR CORPORATION S.R.L. din mun. Ungheni pentru o remunerare salarială de 8500 lei – 15000 lei.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.