ANOFM participă astăzi la atelierul regional „Managementul performanței în serviciile publice de ocupare a forței de muncă”.

Managerii din cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) participă astăzi la atelierul regional „Managementul performanței în serviciile publice de ocupare a forței de muncă”.

Acest atelier este primul eveniment dintr-o serie de activități de învățare reciprocă facilitate de echipa EU4Youth. Vizând serviciile de ocupare a țărilor Parteneriatului Estic, activitățile de învățare reciprocă intenționează să abordeze subiectele cheie relevante pentru performanța ocupării forței de muncă, în special furnizarea de servicii tinerilor, precum și să faciliteze schimbul de cunoștințe între structurile de ocupare a statelor membre ale UE.

Evenimentul intenționează să încurajeze și să ofere sfaturi practice privind utilizarea acestui instrument în serviciile de ocupare a forței de muncă din țările Parteneriatului Estic.

Atelierul vizează funcționarii conducători de nivel înalt și mediu din cadrul ministerelor și ai structurilor de ocupare.