Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 mai 2023, conform declarațiilor agenților economici)

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 mai  2023, conform declarațiilor agenților economici)

   Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)  informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data 15 mai 2023, conform ofertelor agenților economici.

   Realizarea topului în scopul identificării celor mai bine locuri de muncă plătite a fost efectuată în conformitate cu ofertele şi cerinţele actuale de pe piaţa muncii.

   Compania ISIGHT PARTNERS S.R.L. din mun. Chişinău domină pe piaţa muncii cu oferta pentru poziţia de coordonator/coordonatore programe de dezvoltare cu o remunerare salarială de până la 60 mii de lei şi până la 40 mii de lei pentru poziţia de programator/programatoare. Persoanele cointeresate să aplice pentru aceste poziţii în conformitate cu cerinţele angajatorului demonstrează cunoştinţe şi capacităţi de gestionare în domeniul proiectelor internaţionale printr-o asigurare eficientă de comunicare cu potenţiale organizaţii internaţionale şi cunoştinţe vaste în domeniul programării. Una dintre cerinţele angajatorului este cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat.

   Compania VIITOR SERVICE S.R.L.  din or. Ialoveni oferă un salariu de până la 30 mii lei pentru poziţia de motorist/motoristă. Cerinţele angajatorului faţă de persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă pentru oferta indicată se rezumă la cunoştinţe aplicabile în privinţa  reparării motoarelor auto.

    Mai multe companii din mun. Chişinău oferă salarii de până la 25 mii lei: DANSICONS S.R.L. pentru poziţiile de dulgher/dulgheriță şi sudor/sudoriță, AYIRIA S.R.L. pentru poziţiile manager (șef/șefă) operaţiuni de date şi MODERN SISTEM S.R.L. pentru poziţile de programator/programatoare consultant/consultantă în tehnologia informației și comunicațiilor.

    Remunerări salariale până la 20 mii lei oferă companiile: GRANBUDSERVICE S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de constructor/constructoare structuri monolite, SOLIS PLUS S.R.L. din or. Străşeni pentru poziţia de strungar/strungăriță în lemn, SERVICE PLUS CNC S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de inginer tehnolog/ingineră tehnologă în industrie și producție şi INOXPLUS S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de sudor/sudoriță cu arc electric de argon.

    Cele mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţia de cusător/cusătoreasă (cusătoare) în confecţii de oferă compania FASHION-TEXTIL S.R.L. din mun. Chişinău pentru o remunerare salarială de 5 – 16 mii lei.

     Piaţa muncii oferă locuri de muncă bine plătite pentru şoferi. Î. M. „Regia Transport Electric”, PARCUL DE TROLEIBUZE NR. 3 mun. Chişinău oferă 87 locuri de muncă vacante pentru un salariu de 12000 – 13900 lei.

     Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

     Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.