Istorie de succes: „Marile realizări profesionale pornesc cu pași mici, dar siguri”, afirmă doamna Viorica din satul Făgureni

Viorica Grecu, o doamnă cu dizabilități din satul Făgureni, cu suportul Direcției ocuparea forței de muncă (DOFM) Strășeni a reușit să-și realizeze visul și în final să se angajeze cu succes.

Când ai un vis și iubești ceea ce faci, profesia ta devine o pasiune, iar faptul că ești o persoană cu nevoi speciale nu este un impediment, atîta timp cât știi ce ai de făcut.                             

Viorica Grecu a venit la sediul DOFM Strășeni pentru a beneficia gratuit  de o formare profesională prin cursuri optând pentru meseria de croitor cusător îmbrăcăminte la comandă, acest domeniu o fascina și o atrăgea mereu.

După finalizarea instruirii, ghidată de către specialiștii DOFM Strășeni, doamna Viorica a acceptat provocarea de a urma un stagiu profesional la agentul economic Șaltoianca SRL din Strășeni. În scopul îmbunătățirii abilităților practice în domeniul croitoriei, deprinderii noilor tehnici și a integrării în colectiv.

„ Marile realizări profesionale pornesc cu pași mărunți, dar siguri”, afirmă doamna Viorica.

 Astăzi, Viorica Grecu  este agajata companiei Șaltoianca SRL,  la un loc de muncă subvenționat, activând oficial la această întreprindere din luna decembrie 2022.

Colectivul DOFM Strășeni îi urează mult succes pe plan profesional și realizarea tuturor scopurilor!

Pentru mai multe informații despre urmarea unui curs de formare profesională, realizarea stagiului de practică sau subvenționarea locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități, telefonează la Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000 (apel gratuit) sau adresează-te la cea mai apropiată subdiviziune a ANOFM, adresele le găsești aici: https://anofm.md/ro/subdiviziuni