Evenimentul privind premierea celor mai buni angajatori ai anului 2022, din perspectiva ANOFM

Celor mai buni angajatori ai anului 2022

Astăzi, 17 februarie  s-a desfășurat Evenimentul privind premierea celor mai buni angajatori ai anului 2022, din perspectiva Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Scopul evenimentului constituie aprecierea și promovarea angajatorilor care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova, indiferent de tipul de proprietate, de forma organizatorico-juridică și de subordonarea departamentală sau apartenenţa ramurală, care s-au remarcat prin colaborarea activă cu subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM) și implementarea practicilor pozitive în vederea angajării în câmpul muncii a șomerilor.

Principalele nominalizări:

1) angajator cu cei mai mulți șomeri angajați, direcționați de către STOFM

2) angajator care a implementat măsuri active de ocupare a forței de muncă (Legea 105/2018)

3) angajator fidel în colaborare cu STOFM

4) angajator care a angajat migranți reveniți

5) angajator care a angajat mai mulți tineri șomeri cu vîrsta cuprinsă intre 16 ani-34 ani, direcționați de către STOFM.

6) angajator care a angajat mai mulți refugiați ucraineni

Lista angajatorilor nominanți se atașează.

Așa cum am demonstrat de-a lungul anilor, cu respect și recunoștință pentru toți angajatorii,  vă asigurăm în continuare întreaga noastră disponibilitate și vă mulțumim pentru încrederea acordată. Vă felicităm și vă dorim succese remarcabile în activitatea pe care o desfășurați.

Înregistrarea video a evenimentului poate fi urmărită pe www.privesc.eu.