Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (13 ianuarie 2023, conform declarațiilor agenților economici)

    Conform declaraţiilor agenţilor economici cu privire la cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piaţa muncii, la data de 13 ianuarie 2023, informăm persoanele aflate în căutarea unui loc despre ofertele înaintate de către angajatori, la început de an.

    Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante a fost realizat în baza datelor oferite de agenţii economici. Astfel, au fost selectate şi plasate cele mai bine locuri de muncă plătite conform clasamentului datelor în descreştere.

    Compania Isight Partners S.R.L. din mun. Chişinău îşi menţine clasamentul în top cu poziția de inginer/ingineră DevOps,  remunerarea fiind de 40 mii lei. Cerinţele angajatorului sunt atribuite domeniului de cunoaştere la efectuarea testelor de sisteme pentru performanţa şi disponibilitatea securităţii, cât şi a capacităţilor de colaborare cu echipa. Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat rămâne a fi una din cerinţele obligatorii.

    Pentru locurile de muncă vacante de conducător/conducătoare auto, compania Ancom-Agro S.R.L. din or. Floreşti oferă o remunerare de 10-30 mii lei.

    Lista celor mai plătite locuri de muncă vacante oferite de către angajatori continuă cu salarii de 10-25 mii lei pentru poziţiile de dulgher/dulgheriță, sudor/sudoriță a companiei Dansicons S.R.L. din mun. Chişinău.

    Clasamentul topului continuă cu poziţiile de: programator/programatoare, consultant/consultantă în tehnologia informației și comunicațiilor a companiei Modern Sistem S.R.L. din mun. Chişinău, cât şi a companiei Maidan-Grup S.R.L. pentru poziţia agronom/agronomă din or. Comrat (5-25 mii lei). În acelaşi clasament se regăseşte şi compania Agrosfera-BM S.R.L. din or. Ungheni, care este în căutare de conducători/conducătoare auto.

    Salariu de 18-20 mii de lei oferă compania S.C. Dromas-Cons S.R.L. din mun. Chişinău pentru ocupaţia de mecanic/repararea mijloacelor de transport. Cerinţele angajatorului sunt atribuite sferei de organizare şi control a autovehiculelor.

    Conform listei clasamentului, cele mai platite locuri vacante (15-20 mii lei) urmează a fi atribuite pentru ocupaţiile de: diriginte/dirigintă de șantier în construcții şi conducător/conducătoare auto a companiilor Poduri Prim S.R.L. şi Expres-Salon S.R.L.

    Companiile care oferă cele mai multe locuri de muncă vacante sunt următoarele: Î.C.S. Lear Corporation S.R.L. – ocupaţia de  cusător/cusătoreasă (cusătoare) în industria uşoară, Parcul de troleibuze nr. 3 – ocupaţia de conducător/conducătoare de troleibuz, Alegor Design S.R.L. – ocupaţia de cusător/cusătoreasă (cusătoare) în industria uşoară.

    Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

    Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.30;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.