Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 august 2022, conform declarațiilor agenților economici)

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 august 2022, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (40 mii lei) declarat la ANOFM de către compania Isight Partners SRL este pentru poziția de inginer/ingineră DevOps, responsabil de rezolvarea problemelor de producție. Compania își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și mai este în căutare de reprezentant comercial/reprezentantă comercială (10-20 mii lei), specialist/specialistă (10-20 mii lei) și operator/operatoare (7-8 mii lei).

Clasamentul celor mai plătite locuri de muncă vacante (25 mii lei) continuă cu poziția de agronom/agronomă care va activa la Sorforjar SRL din raionul Florești și programator/programatoare la compania Steaua-Reds SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

Lista celor mai plătite joburi este continuată cu funcțiile vacante de conducător/conducătoare auto la HD-Grup SRL și la Vladiales Trans Expediție SRL, consultant/consultantă la Asconi SRL, mecanic/mecanică auto la Dromas-Cons SRL, director/directoare la Hifswerk Der Evanghelischen Kirchen Schweiz Heks (Fundație elvețiană în RM), diriginte/dirigintă de șantier la Poduri Prim SRL și sudor/sudoriță cu arc electric de argon la Inoxplus SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă informăm că salariul poate ajunge pînă la 20 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău, Comrat și raionul Ialoveni.

Cu 16 mii lei va fi remunerat contabilul-șef/contabila-șefă care se va angaja și va activa la IS Sanatoriul Constructorul din municipiul Chișinău. La fel, 16 mii lei vor fi oferiți de Expres-Salon SRL din municipiul Chișinău unui conducător/conducătoare auto cu experiență și celor 23 de medici care vor activa la IMSP Spitalul raional Rîșcani.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.    

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni;
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.