Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (informație rectificată la data de 23 iunie 2022)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă vine cu rectificarea informației privind Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante la data de 15 iunie 2022.

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 iunie 2022, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (40 mii lei) declarat la ANOFM de către compania Isight Partners SRL este pentru poziția de inginer/ingineră DevOps, responsabil de rezolvarea problemelor de producție. Compania își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și mai este în căutare de specialist/specialistă (10-20 mii lei) și operator/operatoare (7-8 mii lei).

Clasamentul celor mai plătite locuri de muncă vacante (25 mii lei) continuă cu  poziția de programator/programatoare la compania Steaua-Reds SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și un agronom/agronomă care va activa la Sorforjar SRL din raionul Florești.

Lista celor mai plătite joburi este continuată cu funcțiile vacante de consultant/consultantă la Asconi SRL, mecanic/mecanică auto la Dromas-Cons SRL, diriginte de șantier la Poduri Prim SRL, conducător/conducătoare de autocamion la Vladiales Trans Expediție SRL și Combinatul de Cereale Aur Alb SA și strungar/strungăriță la Solis Plus SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă informăm că salariul poate ajunge pînă la 20 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău, Strășeni, Ceadîr-Lunga și raionul Ialoveni.

Cu cîte 14-19 mii lei lunar vor fi remunerați doi medici specialiști care se vor angaja și vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 15-18 mii lei vor fi oferiți unui medic ftiziopulmonolog din raionul Cantemir.

Un salariu de 13-18 mii lei se oferă pentru viitorul manager de oficiu al Companiei străine Internews Network în Republica Moldova. Candidatul perfect trebuie să aibă experiență și să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.    

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni;
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.