Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 martie 2022, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 martie 2022, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (18-25 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de maistru sector responsabil de montarea electrică și darea în exploatare a obiectelor. Locul de muncă este vacant la compania Di&Trade Engineering SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de director comercial la Rompetrol Moldova SA, director executiv la Lemi Invest SA, inginer sisteme automatizate la Dromas-Cons SRL și consultant la Asconi SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă informăm că salariul este de 20 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău și raionul Ialoveni.

18-20 mii lei se oferă pentru un operator în sectorul de producție și un mecanic care vor activa în municipiul Chișinău. Compania Dromas-Cons SRL este în căutare de lăcătuș mecanic și contabil (12-15 mii lei).

10-20 mii lei sunt oferiți drept remunerare lunară pentru manageri, ingineri, sudori și conducători auto din municipiul Chișinău și raionul Ceadîr-Lunga.

14-19 mii lei pot fi sursă de venit pentru doi medici specialiști care vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 14-18 mii lei vor fi oferiți unui medic din raionul Cantemir și celor 2 medici din municipiul Bălți.

15 mii lei vor fi oferiți pentru un manager care va planifica și gestiona activitățile companiei Stayer SRL din municipiul Chișinău.

12-15 mii lei pot fi salariu lunar pentru 1 lăcătuș auto și 53 conducători auto din municipiul Chișinău

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.    

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni;
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00;                                           

- accesați portalul www.angajat.md.