Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 noiembrie 2021, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data de 15 noiembrie 2021, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (30-50 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de director la Avon Cosmetics SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

20 mii lei pot fi sursă de venit pentru viitorul consultant în domeniul alimentației publice al complexului turistic Asconi SRL din satul Puhoi, raionul Ialoveni.

15-20 mii lei se oferă pentru 3 mașiniști la excavator care vor activa la Cariera de Granit și Pietriș din municipiul Soroca și un geodez care va fi angajat la Dromas-Cons SRL din municipiul Chișinău. Candidații perfecți e necesar să fie cu experiență.

12-20 mii lei se oferă unui mecanic auto care va activa la Felist Prim SRL din municipiul Chișinău.

10-20 mii lei pot fi salariul lunar pentru 3 sudori și 2 ingineri care vor munci în municipiul Chișinău.

Asistența medicală prespitalicească și Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău sunt în căutare de 30 de medici cu sau fără experiență, care vor lucra în regim de urgență și vor acorda asistență bolnavilor. Medicii vor fi remunerați cu un salariu maxim de 17 mii 400 lei.  

Cîte 15 mii lei se oferă unui inginer, 2 manageri IT, 1 diriginte de șantier, 2 analiști și 1 consultant în sisteme informatice, 2 mașiniști, 3 conducători auto, 1 lăcătuș auto, viitorii angajați își vor desfășura activitatea în municipiul Chișinău.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.      

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/ro/subdiviziuni# );
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00.