Campania de vizite la angajatori „Aveți locuri de muncă vacante? Căutați personal? Noi Vă putem ajuta!”.

Ești angajator, ai locuri de muncă vacante și ești în căutare de personal? Agenția Natională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează în perioada 19 octombrie – 19 noiembrie 2021 Campania de vizite la angajatori cu sloganul „Aveți locuri de muncă vacante?Căutați personal? Noi Vă putem ajuta!”.

Obiectivele Campaniei includ informarea angajatorilor despre serviciile și măsurile de ocupare implementate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM), canalele de informare și recrutare on-line administrate de ANOFM: site-ul www.anofm.md, portalul www.angajat.md, sensibilizarea angajatorilor la problemele din teritoriu în domeniul promovării ocupării forței de muncă, inclusiv la angajarea persoanelor ce necesită suport suplimentar pe piața muncii, dar și informarea agenților economici despre posibilitatea de a participa la târgurile locurilor de muncă, inclusiv târguri on-line.

            Pentru a beneficia de informații vă puteți adresa la cea mai apropiată structură teritorială pentru ocuparea forței de muncă a ANOFM (adresele acestora pot fi găsite accesând https://www.anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni

            Mai multe detalii pot fi obținute telefonând la Centrul de Apel al ANOFM la nr. de telefon 0800 1000, apel gratuit de pe telefonul fix pe teritoriul R. Moldova.