Fabricat in Moldova 2008

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta despre desfasurarea, în perioada 05-10 februarie 2008, a Tîrgului locurilor de munca, în cadrul Expozitiei nationale, editia a VII-a „Fabricat în Moldova” la MOLDEXPO, mun.Chisinau, str.Ghioceilor, 1.


La Tîrgul locurilor de munca vor participa agenti economici din diverse domenii din municipiul Chisinau, care vor prezenta persoanelor aflate în cautare unui loc de munca un spectru larg de locuri de munca vacante  la moment.


La Tîrgul locurilor de munca va participa si Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca din mun. Chisinau cu baza de date a locurilor de munca libere din municipiu.


De asemenea, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va pune la dispozitia persoanelor în cautare de lucru un post de autoinformare, care va contine baza de date a locurilor de munca libere din toata republica.


Scopul târgului locurilor de munca este angajarea în câmpul muncii a persoanelor aflate în câmpul muncii prin oferirea posibilitatilor celor care solicita forta de munca si celor care ofera forta de munca de a se întâlni direct si a-si prezenta ofertele. De asemenea, scopul târgului este de a reduce nivelul somajului în tara, inclusiv în rândul tineretului.


Pentru detalii mai concrete urmariti anunturile, care vor fi difuzate prin intermediul mass-media si a paginii WEB a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca: www.anofm.md .


Contactati:




  • Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca: tel. 28 76 19; 72 10 03


  • Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca a mun.Chisinau: tel.22 44 40; 22 64 87