A doua etapă de selectare a băncii comerciale care va acorda credite din sursele fondului de şomaj.

La 11.04.08 Comisia de selectare a băncii comerciale, care va acorda credite din sursele fondului de şomaj din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Munca a desfăşurat a doua etapă a concursului.


Au intrat în concurs în temeiul documentelor de participare şase bănci comerciale: „Victoriabank”, „Moldindconbank” SA, ”MoldovaAgroindbank”, „Unibank” SA, „MobiasBanca”, „Eximbank” SA Gruppo Veneto Banca.


După evaluarea datelor primei etape a concursului Comisia a admis pentru participare la etapa a doua a concursului cinci bănci comerciale: „Victoriabank”, „Moldindconbank” SA, ”Moldova Agroindbank”, SA „MobiasBanca”, „Eximbank” SA Gruppo Veneto Banca.


În conformitate cu agenda de lucru au fost deschise, în prezenţa participanţilor la concurs, plicurile cu ofertele băncilor pentru a doua etapă a concursului, după care membrii comisiei au vizat ofertele şi au purces la evaluarea acestora.


Conform datelor evaluării Comisia a anunţat drept bancă cîştigătoare a concursului BC „Eximbank” SA Gruppo Veneto Banca.