Ştiri din teritoriu...

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca a raionului Cahul în martie curent a organizat 4 seminare de orientare profesională pentru grupele absolvente ale Şcolii Profesionale Nr.1 privind identificarea şi dezvoltarea capacităţilor personale, formarea stilului de comportament activ, dezvoltarea aptitudinilor de lider în scopul angajării în cămpul muncii.



În scopul acordării suportului informaţional şi psihologic persoanelor care întîmpină impedimente în căutarea unui loc de munca  în luna martie AOFM Cahul a organizat în incinta AOFM 3 şedinţe ale Clubului Muncii la care au participat 43 de persoane tinere.



La  25 martie 2010 în incinta Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Munca a raionului Cahul a fost organizat Tîrgul locurilor de munca pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de munca, care dispun de profesii de bucătar-cofetar, barmen-chelner.



La Târg au participat 15 agenţi economici,  reprezentanţi al organizaţiei non-guvernamentale „Contact”, directorul, profesorii şi absolvenţi cursurilor de formare profesională ai instituţiei de învăţământ SA ”Mariana”.



Au vizitat târgul 75 persoane aflate în căutarea unui loc de munca. Pe parcursul negocierilor au fost selectate 45 persoane pentru angajare, iar 13 persoane au fost plasate imediat în câmpul muncii.