COMUNICAT DE PRESĂ.

Participanţii la Târg vor avea posibilitatea să negocieze direct cu angajatorii responsabili de construcţia caselor pentru sinistraţi.



Angajatorii vor oferi solicitanţilor peste 200 locuri de munca temporare în următoarele profesii/meserii:  zidari, fierari, betonişti, tencuitori, zugravi, sobari, dulgheri, lăcătuşi instalaţii tehnice, muncitori auxiliari, specialişti acoperişuri ş. a. Persoanele care vor fi angajate vor fi asigurate gratuit cu cazare şi hrană de trei ori în zi.



La Târg şi-au anunţat disponibilitatea de participare şi agenţi economici din raionul Hînceşti, care vor oferi locuri de munca din alte domenii cu angajare pe perioadă ne determinată cum ar fi cusătorese, medici, pompieri, vânzători, spălători auto etc.



Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca Hînceşti va acorda consultanţă şi informaţii privind serviciile prestate persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca şi va prezenta locurile de munca înregistrate în baza sa de date.



La dispoziţia vizitatorilor vor fi puse diverse materiale informative privind serviciile prestate pe piaţa forţei de munca de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca la nivel naţional şi teritorial.



Târgul locurilor de munca în domeniul construcţiilor se desfăşoară astăzi la Hînceşti, în incinta Casei de cultura (str. M.Hîncu 130) cu începere de la ora 10.00.



Program:



10.00-10.30:  Deschiderea Tîrgului locurilor de munca               



10.30-12.00: Negocierea cu agenţii economici