În atenţia persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă....

Agenţia de Ocupare a Forţei de Munca din mun. Chişinău informează, că Societatea pe Acţiuni „INTROSCOP”, în comun cu o companie producătoare de  cablaje auto, studiază oferta pieţei muncii în vederea planificării deschiderii a noi locuri de munca la nivelul standardelor europene.



Viitorii angajaţi vor beneficia de un pachet salarial şi social competitiv, un loc stabil de munca şi alte beneficii legale.



Agenţia pentru Ocupare a Forţei de Munca din mun. Chişinău oferă informaţii suplimentare persoanelor interesate, inclusiv prin intermediul Centrului de informare despre piaţa muncii la telefoanele: 224-087 şi 213-050, cât şi direct la sediul său din strada Mitropolit Varlaam 90, între orele 8.00-17.00.    La sediul Centrului de informare despre piaţa muncii persoanele care îşi doresc un loc de lucru urmează să completeze un formular (CV), care cuprinde date despre studii, experienţa de munca etc.



Acest formular este plasat şi pe pagina WEB a SA „INTROSCOP” la adresa www.introscop.md .



Menţionăm că pot depune CV atât bărbaţii, cât şi femeile. Persoanele selectate vor fi instruite în domeniul producerii cablajelor auto.



În context amintim, că Societatea pe Acţiuni ”INTROSCOP” ( numită anterior uzina „Electrotocipribor”, AP „VOLNA”) a fost fondat ă în 1959 şi în prezent  este specializată în elaborarea şi producerea sistemelor de testare nedistructivă .



Actualmente aceasta produce o gamă largă de aparate ultrasonore , magnetice, electrice şi alte instrumente pentru controlul calităţii materialelor şi produselor care sunt utilizate în metalurgie, industria constructoare de maşini, energ e tică, industria aeronautică şi a construcţiilor navale, trans portul feroviar şi în construcţi e.



În componenţa Societ ăţii intră Institutul de Cercetări NDT , specializat în dezvoltarea sisteme lor ultrasonore automatizate de testare nedistructiv ă pentru diferite ramuri industriale. Această alianţă dintre ştiinţă şi producţie permite companiei să producă sisteme unice şi dispozitive de control, precum şi să modernizeze permanent modelele produse.



Suntem disponibili să răspundem la întrebările Dvs.



Centrul de Informare despre Piaţa Muncii: mun. Chişinău str. Mitropolit Varlaam 90, program 8.00-17.00; telefon de contact: 224-087 şi 213-050.