Licitaţia publică nr.1790/11 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2012.

Pentru realizarea acestei activităţi sunt invitateinstituţiile de învăţămînt publice şi private din municipiul Chişinău pentru participarea la concursul de prestare a serviciilor de formare profesională a şomerilor, cu termen de instruire de scurtă durată (pînă la 9 luni).



La concurs pot participa instituţiile de învăţămînt abilitate cu dreptul de a întreprinde activităţi de învăţămînt pentru adulţi (cursuri) la profesii/meserii, care au bază tehnică materială şi satisfac necesităţile şi cerinţele legislaţiei în vigoare.



Documente pentru participarea la licitaţie sunt gratuite şi sunt plasate pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Munca  -(compartimentul-achizitii publice)



Licitaţia publică va vaea loc la data de 23 noiembrie   2011 la ora 10.00 în sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Munca a municipiului  Chişinău.



Oferta instituţiilor de învăţământ urnează a fi prezentată la AOFM Chişinău întru-n plic sigilat cu aplicarea ştampilei instituţiei de învăţămînt pînă la 23 noiembrie   2011 , ora 9.30.  



Vă aşteptăm să participaţi activ la concurs şi să realizăm în parteneriat politica statului în domeniul ocupării forţei de munca!