Lansarea Biroului Comun de Informaţii şi Servicii în raionul Cantemir

La 10 noiembrie 2011 a avut loc lansarea Biroului Comun de Informa ţii şi Servicii în raionul Cantemir (BCIS). Biroul a fost deschis în cadrul Programului UN Women “Abilitarea economică a femeilor prin creşterea oportunităţilor de angajare în cîmpul muncii în Republica Moldova”, implementat în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Ministerul Economiei, cu susţinerea financiară a Guvernului Suediei şi Agenţia Suedeză de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare.

La 10 noiembrie 2011 a avut loc lansarea Biroului Comun de Informa ţii şi Servicii în raionul Cantemir (BCIS). Biroul a fost deschis în cadrul Programului UN Women “Abilitarea economică a femeilor prin creşterea oportunităţilor de angajare în cîmpul muncii în Republica Moldova”, implementat în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Ministerul Economiei, cu susţinerea financiară a Guvernului Suediei şi Agenţia Suedeză de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare.

Raionul Cantemir este al IV-lea raion pilot selectat pentru implementarea activităţilor Programului UN Women la nivel local.   

Biroului Comun de Informa ţii şi Servicii în raionul Cantemir (BCIS) oferă informaţii şi prestează servicii în următoarele domenii: angajare în cîmpul muncii, asistenţă şi protecţie socială, raporturi de munca, iniţierea şi dezvoltarea afacerilor, relaţii funciare şi cadastru, servicii de extensiune şi consultanţă în agricultură.

Biroului Comun de Informa ţii şi Servicii activează sub egida Consiliului Raional Cantemir şi este deschis pentru toţi locuitorii raionului Cantemir în fiecare zi de joi a săptămînii orele 09.00-12.00.