Agenția Bălți va participa cu un Târg al locurilor de muncă la Forumul regional al tinerilor antreprenori

AOFM mun. Bălţi va participa la Forumul regional al tinerilor antreprenori cu un Târg al locurilor de munca, care se va desfăşura  între 09-11 noiembrie curent la Bălţi.

Această ediţie a târgului va oferi tinerilor din regiunea de nord posibilitatea de negociere directă cu tineri angajatori, informaţii privind serviciile prestate pe piaţa forţei de munca şi oportunităţi de formare profesională, consultanţă în domeniul legislaţiei muncii şi deschiderii unei afaceri.

Forumul este la cea de a treia ediție și își propune să promoveze tinerii antreprenori din regiunea de nord prin informare, comunicare şi consolidarea capacităţilor lor pentru o mai bună integrare în mediul de afaceri şi diverse activităţi: expoziţii, mese rotunde, prezentări, workshop, consultări etc.

Printre organizatori ce numără Reprezentanţa  Winrock în Republica Moldova, cu suport financiar din partea Fundaţiei Argidius, în colaborare cu Asociaţia Femeilor de Afaceri mun. Bălţi.

Forul va întruni antreprenori tineri - beneficiarii proiectului şi potenţialii  beneficiari, reprezentanţii  Winrock, reprezentanţii Fundaţiei  LED,  reprezentanţi ai APL, ONG, instituţii de învățământ, organizaţii pentru dezvoltarea IMM, Bănci, agenţi economici.

În context menţionăm, că Agenţia Naţională implementează programe naţionale pentru ocuparea forţei de munca, prin asigurarea accesului egal la programe şi servicii de ocupare calitative, şi prezenţa Agenţiei mun. Bălţi cu un târg al locurilor de munca pe întreaga perioadă de desfăşurare a Forumului vine întru susţinerea tinerilor din această regiune a republicii.

 

Vă așteptăm la Târgul locurilor de munca între 09 – 11noiembrie 2012, în mun. Bălţi, incinta Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”.