Aviz: Concurs de fotografie „WORK4YOUTH” sponsorizat de Fundaţia MasterCard

Organizația Internațională a Muncii (OIM) lansează concursul global de fotografie „WORK4YOUTH”, pentru a pune în lumină problemele de angajare ale tinerilor,  provocările cu care se confruntă ei la locul de
munca,  precum şi puterea lor de a le depăşi.

Concursul de fotografie „WORK4YOUTH” este sponsorizat de Fundaţia MasterCard.

Obiectivul concursului este de a scoate în evidenţă provocările cu care se confruntă tinerii la locul de munca, precum şi ideile inovatoare care îi vizează. Fotografiile prezentate de către participanţi trebuie să surprindă tinerii la locul de munca (în diferite medii şi în diverse circumstanţe) într-un mod creativ şi original.

Fotografii sunt invitaţi să se concentreze în special asupra condiţiilor de munca, barierelor legate de probleme de gen, discriminare, caracter informal al angajării, antreprenoriat, sărăcia muncitorilor, migraţie, munca în condiţii periculoase, şi printre altele, economia rurală. Un juriu constituit va desemna cinci câştigători la două categorii, inclusiv două premii speciale pentru Europa Centrală şi de Est.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi pagina web cu traducere în şase limbi ale Europei Centrale şi de Est, inclusiv cea română.

http://www.ilo.org/employment/areas/youth-employment/WCMS_195127/lang--e...

http://www.ilo.org/budapest/information-resources/press-releases/WCMS_19...

Telefon de contact 022- 269369