Agenția Națională anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante

Agenția Națională anunță concurs pentru suplinirea poziței vacante de specialist în domeniul ocupării forţei de munca al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Munca a raionului Cimișlia – 1 unitate.

Scopul general al funcţiei:

Implementarea politicilor de stat  cu privire la ocupare forţei de munca în teritoriu privind sporirea posibilităţilor de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca, asigurarea angajatorilor cu forţa de munca necesară şi înaintarea propunerilor referitor la cerințele de perspectivă ale pieţei muncii.

Sarcinile de bază:

Stabilirea contactului, identificarea necesităţilor și profilarea persoanelor cu dizabilităţi, altor categorii de persoane vulnerabile.

Înregistrarea persoanelor, administrarea bazelor de date utilizate şi acordarea suportului necesar la integrarea pe piaţa muncii.

Prestarea serviciilor de informare despre piaţa muncii, despre cererea şi oferta forţei de munca, de informare şi consiliere profesională în conformitate cu procedurile aprobate.

Prestarea serviciilor de  mediere, precum şi alte măsuri active organizate pe piaţa muncii.

Monitorizarea şi evaluarea activităţilor ce ţin de acordarea serviciilor persoanelor cu dizabilităţi, altor categorii vulnerabile.

Găsiți aici atașate cerințe specifice, condițiile și documentele necesare pentru participare la concurs: