Anunț privind organizarea Târgului locurilor de muncă în cadrul Expoziției Fabricat în Moldova și a Târgului on-line „Locuri de muncă din industria prelucrătoare”

În perioada 03-07 februarie 2016, în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM), în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a municipiului Chișinău, va organiza Târgul locurilor de munca în cadrul celei de-a XV-a ediții a Expoziției nationale „Fabricat în Moldova”.
 
La Târgul locurilor de munca vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale cu oportunităţi de carieră pentru diferite categorii sociale: şomeri, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de munca, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.
 
Pe platoul târgului vor fi amplasate posturile de auto-informare electronică, care vor oferi vizitatorilor acces rapid la informaţia despre locurile de munca libere şi condițiile de ocupare a acestora. Totodată, persoanele în căutarea unui loc de munca vor avea posibilitatea de a negocia cu angajatorii jobul potrivit, de a beneficia de consultaţii privind legislația muncii și relațiile de munca, precum și de a se informa despre locurile de munca vacante din mun. Chişinău şi republică.
 
Important! În aceeași perioadă, va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de munca, ediția a VIII-a, cu genericul „Locuri de munca din industria prelucrătoare”. Târgul on-line va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și va întruni companii din industria prelucrătoare, astfel încât persoanele care caută un loc de munca, vor avea posibilitatea de a alege jobul potrivit și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.
 
Sunteți invitați în perioada 03-07 februarie 2016, între orele 10:00-18:00 la CIE „Moldexpo”, Pavilionul Central, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1, precum și la Târgul on-line al locurilor de munca disponibil pe www.e-angajare.md