COMUNICAT: Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă inaugurează Centrul de Ghidare în Carieră în municipiul Chișinău

La data de 05 aprilie 2016, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca va inaugura Centrul de Ghidare în Carieră în municipiul Chișinău, care va avea loc la sediul Secției pentru Ocuparea Forței de Munca a sectorului Botanica (mun. Chișinău, str. N. Titulescu, 8).
 
Beneficiarii Centrului vor fi elevii, tinerii și persoanele care sunt în căutarea unui loc de munca în vederea explorării oportunităților pe piața forței de munca, diversității profesiilor/meseriilor, evaluarea propriilor aptitudini și capacități profesionale, precum și ghidarea profesională în vederea integrării socio-economice de succes.
 
Evenimentul este organizat în contextul derulării activităților în cadrul proiectului „Reconceptualizarea orientării profesionale și consilierii în carieră” (REVOCC), finanțat de către Agenția Austriacă pentru Dezvoltare și implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri și prevede deschiderea a trei Centre de Ghidare în Carieră regionale ca parte a agențiilor pentru ocuparea forței de munca a mun. Chișinău, r. Cahul și r. Soroca și vor furniza gratuit servicii de orientare profesională, ghidare și proiectare a carierei în regiuni.
 
La eveniment vor participa reprezentanții Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Educației, Departamentului Dezvoltare al Ministerului Federal Austriac pentru Europa, Agenției Austriece de Dezvoltare, Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca, agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de munca, Centrului pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri, școlilor profesionale, liceelor și altor instituții, parteneri.
 
Invităm reprezentanții mass-media, persoanele interesate să participe la evenimentul de inaugurare a Centrului de Ghidare în Carieră din municipiul Chișinău, care va avea loc la sediul Secției pentru Ocuparea Forței de Munca a sectorului Botanica (mun. Chișinău, str. N. Titulescu, 8), la data de 05 aprilie 2016, ora 14.00.