ANOFM îndeamnă: Fă încă un pas spre dezvoltarea carierei! Informează-te, Angajează-te!

În perioada 27-28 mai 2016 se va desfășura a VI-a ediție a Forului meseriilor/profesiilor în cadrul căruia se va desfășura Târgul locurilor de munca pentru Tineret, eveniment organizat la inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Munca (ANOFM) sub egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Educației. 
 
Forul meseriilor/profesiilor și Târgul locurilor de munca pentru Tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor angajate care doresc să-și schimbe locul de munca.
 
Urmăriți pe acest link spotul de promovare al Forului meseriilor/profesiilor şi a Târgului locurilor de munca pentru Tineret!  Fă încă un pas spre dezvoltarea carierei! Informează-te, Angajează-te!
 
Uşile Forului meseriilor/profesiilor şi Târgului locurilor de munca pentru Tineret vor fi deschise pentru vizitatori în perioada: 27 mai 2016, între orele 10:00 - 17:00 și 28 mai 2016, orele 10:00-15:00, Palatul Republicii, mun. Chişinău, str. Maria Cebotari, 16.