Vino la a doua ediție a Festivalului Tineretului!

Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, UNFPA Moldova, AIESEC și Rotaract Club, organizează cel mai așteptat eveniment al verii, destinat tinerilor. Acesta se va desfășura la data de 12 august, începând cu ora 14.00, strada Pietonală Eugen Doga.
 
În contextul Zilei Internationale a Tineretului, tinerii au posibilitatea să discute de la egal la egal cu factorii de decizie, să cunoască organizaţii, job-uri şi programe destinate tinerilor şi să se simtă bine pe fundalul unui festival muzical. Evenimentul conţine şi dezbateri în abordarea şi soluţionarea problemelor cu care se confruntă tinerii, prezentarea Strategiei Nationale de Ocupare a Forței de Munca. Vă mai așteaptă o serie de concursuri premiate, tombole, muzică de calitate.
 
Tematica din acest an a festivalului este angajabilitatea tinerilor. În cadrul acestuia, CNTM urmărește să faciliteze dialogul între diferiți actori sociali: tineri și autoritățile publice, tineri și instituții, tineri și tineri, prin intermediul unui set de activități interactiv-educative.
 
În cadrul evenimentului va fi organizat și un tîrg de joburi cu participarea reprezentanților Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM) și Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a municipiului Chișinău (AOFM Chișinău), care vor:
            informa tinerii despre serviciile prestate de Agenție, canalele de informare și recrutare on-line administrate de ANOFM;
            organiza în comun cu partenerii activități de consiliere și orientare profesională a tinerilor în vederea explorării oportunităților pe piața forței de munca, diversității profesiilor/meseriilor, evaluarea propriilor aptitudini și capacităților profesionale.
 
Important! În perioada 12-16 august 2016 ANOFM în comun cu AOFM Chișinău va organiza și Târgul on-line al locurilor de munca, ediția a X-a, cu tematica „Locuri de munca pentru TINEri”. Târgul on-line va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md.
 
Pentru mai multe detalii și actualizări, urmăriți  pagina evenimentului.