Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun.Chişinău organizează Licitaţia publică nr.16/02994 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2017

  
     Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca a mun. Chişinău organizează Licitaţia publică privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2017.
         În atenţia furnizorilor şi prestatorilor de servicii de formare profesională - Licitaţia publică privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor!
       Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca a mun. Chişinău organizează Licitaţia publică  nr.16/02994   privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor  pentru anul 2017. Licitaţia publică va avea loc la 07 decembrie 2016 , ora 10.00,  în sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Munca a municipiului  Chişinău, str.Mitropolit  Varlaam, 90.
 
       Vă aşteptăm să participaţi activ la concurs şi să realizăm în parteneriat politica statului în domeniul ocupării forţei de munca!
       Serviciile de formare profesională solicitate, precum şi documentele/cerinţele de calificare pentru operatorii economici, cointeresaţi de a participa la concurs, sunt stipulate în Invitaţia la Licitaţia publică  anexată.
 
       Anexe:
 Invitaţie la Licitaţia publică,
 Anunţul  BAP nr.85 din 04.11.2016
Fișa de date a achiziției (FDA) pentru licitația din 07.12.2016
Accesați la rubrica: Achiziții publice