Anunţ privind organizarea Târgului locurilor de muncă și Târgului on-line „Locuri de muncă din industria prelucrătoare”, 01-05 februarie 2017

În perioada 01-05 februarie  2017,  Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a municipiului Chișinău va desfășura Târgul locurilor de munca, organizat în cadrul celei de a XVI-a ediții a expoziției nationale „Fabricat în Moldova” (în incinta CIE „Moldexpo”, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, 1, Pavilionul Central).
 
Invităm, agenții economici disponibili să participe la Târgul locurilor de munca, desfășurat în incinta CIE „Moldexpo”, în perioada 01-05 februarie  2017, să contacteze Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a municipiului Chișinău, pentru a anunța disponibilitatea de participare la eveniment și pentru a rezerva gratuit spațiul amenajat special în vederea prezentării ofertelor de munca (telefon de contact: 022 223482, e-mail: aofm.chisinau@anofm.md).
 
În aceeași perioadă, va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de munca, ediția a XI-a, cu genericul „Locuri de munca din industria prelucrătoare”. Târgul on-line  va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md. Angajatorii care activează în domeniul industriei prelucrătoare, care dispun de oferte de munca și doresc să participe la Târgul on-line în perioada 01-05 februarie  2017 sunt rugați să contacteze cea mai apropiată Agenție pentru Ocuparea Forței de Munca. Datele de contact ale agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de munca pot fi găsite pe site-ul: http://anofm.md/network/agency.
 
Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate, rugăm să contactați gratuit Centrul de Apel - Piața Muncii la nr. 080001000, de luni până vineri, intervalul orelor 8:30 – 15:30.