INVITAȚIE LA EVENIMENT

Stimați colegi din mass-media,
 
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca vă invită la cea de-a a VII-a ediție a Forului meseriilor/profesiilor în cadrul căruia va avea loc Târgul locurilor de munca pentru Tineret, eveniment organizat  sub egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Educației. 
 
Forul meseriilor/profesiilor și Târgul locurilor de munca pentru Tineret este destinat absolvenților liceelor, gimnaziilor și instituțiilor de învățămînt, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor angajate care doresc să-și schimbe locul de munca.
Evenimentul va oferi tinerilor posibilitatea de a se familiariza cu instituțiile de învățământ, cu posibilitățile de însușire a unei profesii, meserii, de a cunoaşte angajatori din diferite domenii de activitate, de a negocia jobul potrivit, precum și de a se informa despre situația actuală a pieţei muncii.
 
Agenda evenimentului şi alte detalii le puteţi găsi accesând link-ul: http://anofm.md/news/2017/05/19-1.
 
Evenimentul va avea loc miercuri, 24 mai 2017, cu începere de la ora 10.00, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, mun. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 77 (Intrarea de pe str. Vlaicu Pârcălab).
 
Vă așteptăm.