Ești în căutarea unui loc de muncă și ești dispus să accepți un job în altă localitate? Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă te poate susține financiar!

Adresează-te la Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca (AOFM) în a cărei rază teritorială ai domiciliul pentru a beneficia de servicii de stimulare a mobilității forței de munca și alte servicii de susţinere la plasarea în cîmpul muncii!
 
Dacă te-ai înregistrat ca persoană aflată în căutarea unui loc de munca cu statut de șomer și accepți să te angajezi la un loc de munca într-o altă localitate selectate de AOFM:
 
-  la o distanţă mai mare de 30 km de localitatea în care ai domiciliul poți beneficia de indemnizaţie unică de încadrare egală cu un salariu mediu pe economie pentru anul precedent, în mărime de 5084 lei;
-  ai schimbat domiciliul ca urmare a angajării, la o distanţă mai mare de 30 km de localitatea în care ai domiciliul, poți beneficia de indemnizaţie unică de instalare egală cu 3 salarii medii pe economie pentru anul precedent, în mărime de 15252 lei.
 
Pentru mai multe informații despre serviciile de stimulare a mobilității forței de munca, precum și adresele AOFM accesează site-ul www.anofm.md (http://anofm.md/network/agency) sau telefonează la Centrul de Apel – Piaţa Muncii la nr. de tel. 08000-1000, apel gratuit din R. Moldova, disponibil luni-vineri 8.30-15.30, (+373 22) 838-414  apel taxabil din străinătate, e-mail: centrulapel@anofm.md, skype: centrul-de-apel-anofm. De asemenea, poți vizita și Centrul de Informare despre Piaţa Muncii, mun. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 90, între orele 08.00-17.00 de luni pînă vineri, tel. 022-213-050, 022-224-087, e-mail: informare@anofm.md.
 
Mai multe informaţii despre serviciile AOFM, posibilităţile de angajare, locurile vacante înregistrate în baza de date a AOFM şi condiţiile de ocupare ale acestora sunt publicate și pe portalul www.angajat.md.