În atenția angajatorilor! Gala RemarcAbilitate 2017 Concurs pentru selectarea angajatorilor cu cele mai bune practici în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca informează că la data 5 decembrie 2017, la Chișinău, va fi organizată a treia ediție a evenimentului Gala RemarcAbilitate, care are scopul de a promova angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu nevoi speciale.
 
Cu acest prilej, organizatorii lansează un concurs deschis, la care se pot înscrie instituții publice, organizații neguvernamentale și companii comerciale private și de stat din Moldova care s-au remarcat prin practici bune în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități. Candidații la concurs pot fi recomandați și înscriși de oricine: angajații acestor companii, reprezentanții organizațiilor neguvernamentale,  ai instituțiilor publice, partenerii de afaceri etc.
 
Pentru înscrierea la concursul Gala RemarcAbilitate 2017, companiile sau persoanele interesate trebuie să completeze formularul de aplicare, accesând una sau mai multe din categoriile de mai jos, până la data de 20 noiembrie 2017, ora 1800.
 
·               Angajatorul remarcabil pentru întreprinderea măsurilor de acomodare rezonabilă a locului de munca pentru persoanele cu dizabilități: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMkOQY9O_XavdQf4E8hNu3QxyzYRlIU-IuZpfdHHUOPsQmjw/viewform
·               Angajatorul remarcabil pentru angajarea persoanelor cu dizabilități prin angajarea asistată: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft_oMLdVWjT6D5QOq9F_oPxO5Bf-TYnUfeOkBBgs1JcQEUlQ/viewform
·               Angajatorul remarcabil pentru angajarea celor mai multe persoane cu dizabilități: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdE-yYYy1Sp_MsZf6ZV_Usc0luZF2cRrkxheYzItKUpzTnGCw/viewform
·               Antreprenor remarcabil, persoană cu dizabilități care a inițiat o afacere și a creat locuri de munca pentru alte persoane cu dizabilități.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjez0UNnlaOyaCNf_8zNHNqOK6lJgNLN62rtx4AgvA-EzHAw/viewform
Confidențialitatea informațiilor menționate în formulare este asigurată de către organizatori, care vor folosi datele doar cu scopul de jurizare și de premiere a companiilor.
 
Angajatorii care urmează să fie premiați vor fi selectați de o comisie de experți, alcătuită din reprezentanții următoarelor instituții: A.O. Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități, A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități, A.O. „Eco-Răzeni”, A.O. „Centrul Media pentru Tineri”, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca; Camera de Comerț Americană din Moldova.
 
Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Galei RemarcAbilitate 2017, care va avea loc pe data de 5 decembrie 2017.
 
Gala RemarcAbilitatea 2017 este organizată de către A.O. Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități în parteneriat cu A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități, A.O. „Eco-Răzeni”, A.O. „Centrul Media pentru Tineri”, precum și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca, cu suportul financiar al  A.O. Reprezentanța IM Swedish Development Partner, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului.
 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu persoana de contact:
Ion Bulicanu
Coordonator de proiect, Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități
Tel/fax. 022 28 70 90
Mobil: 079910920
Email: ion.bulicanu@advocacy.md